Binnenkort kunt u via onze website ook producten bestellen via de webwinkel.

 

Intergas


De ideale combiketel bestaat

De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig warmwatercomfort, in combinatie met een zeer laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje. Staan die eisen ook bovenaan uw wensenlijst? Dan valt uw keuze al snel op de

Intergas Kombi Kompakt HR-ketels: een serie Hoog Rendement combiketels van duurzame Nederlandse topkwaliteit.

----------------------------------------------------------

Remeha

Calenta:  Dit toestel is een belangrijk apparaat in het middensegment. Vergelijkbaar met de Nefit Trendline 

Avanta:   Dit is zonder meer het bekendste toestel in het lagere segment. De bekendheid is al langere tijd geleden ontstaan. Het toestel is zonder meer een succes te noemen.

-----------------------------------------------------------

Nefit

Topline Compact:  Het paradepaardje van de grootste ketelfabrikant in Nederland. Dit toestel is het topsegment van de markt. Veel comfort en een lange levensduur. 10 jaar garantie op de warmtewisselaar is standaard.     

Trendline:   In het middensegment van de markt is dit één van de beste toestellen. Buitengewone prijs/kwaliteit verhouding!    

Proline:    Daar waar het klein en compact moet zijn is dit de oplossing. Dit toestel is een belangrijkste speler in de nieuwbouw en in het “lagere” segment


--------------------------------------------------------

Atag

CV-ketel bestaat uit een unieke RVS warmtewisselaar. Deze zorgt dankzij een snelle warmteoverdracht voor het uitzonderlijk hoge rendement. Dit betekent voor u een lager energieverbruik en dus een besparing op de energiekosten. De ATAG A is niet voor niets de zuinigste CV-ketel in de markt. En dat met behoud van optimaal comfort!  

Goed voor uw portemonnee en het milieu. U bespaart met een ATAG CV-ketel al snel € 250,- per jaar* op energiekosten en uw voordeel kan zelfs oplopen tot wel ? 3000,- over de gehele levensduur. Naast financieel aantrekkelijk is de keuze voor een ATAG CV-ketel ook nog eens de meest milieuvriendelijke. Want een lager energieverbruik betekent ook minder CO2 uitstoot.   Voordelig en onderhoudsvriendelijk Een ATAG CV-ketel is dus financieel zeer aantrekkelijk. Niet alleen vanwege de besparing op energiekosten, maar vooral ook vanwege de aantrekkelijke aanschafprijs in combinatie met het onderhoudsvriendelijke karakter. Dat is nog eens zuinig!  


Conclusie

Alle bovengenoemde toestellen zijn leverbaar in verschillende vermogens die zijn aangepast aan de eisen die er aan gesteld worden. Ze hebben een vol modulerend vermogen zijn te combineren met verschillende kamerthermostaten. Alle ketels en installatie hiervan zijn standaard 2 jaar volledig gegarandeerd. Op verschillende toestellen is een specifieke verlengde garantieperiode af te spreken.

Bent u geïnteresseerd? 

Meld u dan op de contactpagina Wij brengen u gratis een bezoek en infomeren u volledig vrijblijvend over een nieuwe toestel.

Met vriendelijke groet, u cv installateur


E-mailen